Tots els pobles
sidebanner.jpg

Estem per a la neteja i cura

Creació d’una vida saludable d’alta qualitat per a usuaris globals amb tecnologia innovadora

15 anys liderant el mercat
Productes calents que es venen a més de 100 països

15 anys liderant el mercat Productes calents que es venen a més de 100 països

Sobre Jimmy

JIMMY, la marca sota KingClean Electric Co., Ltd, es dedica a crear una vida saludable d'alta qualitat per als usuaris globals. KingClean Electric Co., Ltd s'ha centrat en la indústria de la neteja ambiental durant 28 anys des de la seva creació el 1994, i ha estat una de les empreses de desenvolupament i fabricació d'aspiradores més grans del món durant 18 anys des de 2004. L'empresa compta amb més de 800 enginyers de R + D, aplica unes 200 patents noves cada any i posseeix més de 1600 patents i desenvolupa uns 100 productes nous cada any. JIMMY insisteix a desenvolupar aparells innovadors per a la cura del sòl mitjançant la innovació tecnològica contínua.

Honor de l'empresa

2019- Guanyador de Red Dot
2019- Guanyador de Red Dot

El Red Dot és el premi a l’alta qualitat del disseny. El jurat internacional del Red Dot Award: Product Design només atorga aquest desitjat segell de qualitat a productes que presenten un disseny excepcional. El 2019, JIMMY va llançar les seves potents aspiradores sense fil de nova generació JV85 Pro i JV85. Kingclean va rebre l’honor de rebre el prestigiós premi de disseny Red Dot el 2019.

2019- Guanyador contemporani de bon disseny
2019- Guanyador contemporani de bon disseny

Contemporary Good Design Award, abreujat com a CGD, és un premi internacional de disseny organitzat per Red Dot. CGD premia el producte el disseny del qual està a l’alt nivell internacional. Kingclean es va convertir orgullosament en el guanyador de CGD el 2019 pel seu extraordinari disseny de producte de la sèrie més potent d’aspiradores de pal.

Finalista dels Premis Internacionals a l'Excel·lència en el Disseny 2020
Finalista dels Premis Internacionals a l'Excel·lència en el Disseny 2020

Els International Design Excellence Awards (IDEA) són un dels programes de premis de disseny més llargs i prestigiosos que existeixen. Fundat originalment per reconèixer els èxits excepcionals en disseny industrial, el programa ha crescut des de llavors per destacar el disseny en moltes disciplines connectades, inclosa l'estratègia de disseny, la marca, la interacció digital i molt més.

Guanyador del premi 2020-iF Design
Guanyador del premi 2020-iF Design

L’iF Design Award ha estat reconegut com a àrbitre de qualitat per un disseny excepcional. El guardó és un dels premis de disseny més importants del món i s’ha lliurat a diferents disciplines. L’etiqueta iF és reconeguda a tot el món per excel·lents serveis de disseny i designa l’organització de disseny independent més antiga del món.

2020: Bona selecció de disseny Corea
2020: Bona selecció de disseny Corea

Good Design Selection és el programa de premis més antic i prestigiós organitzat a Corea. Good Design Selection honra els èxits anuals dels millors dissenyadors industrials i gràfics i fabricants mundials per la seva recerca d’una excel·lència extraordinària en el disseny. El novembre de 2020, l’assecador de cabell JIMMY F6 va ser seleccionat com a bona selecció de disseny gràcies al seu art de disseny industrial destacat.

Centreu-vos en la innovació durant 28 anys

1994
1994

Sr. Ni Zugen, amb experiència en enginyer, va crear Suzhou JinLaiKe Electric Co., Ltd. en una fàbrica de 2000 metres quadrats amb 60 empleats i una línia de producció, iniciant el seu camí pioner amb el negoci ODM d’aspiradors com a mode de gestió.

1996
1996

Kingclean va llançar amb èxit dos models d’aspiradors de la sèrie Beetles, JC861 i JC862. JC 862 s'ha venut amb èxit durant 15 anys des del 1996 fins al 2010 amb un volum de vendes acumulat de 3 milions d'euros, que és el producte més reeixit de la història de Kingclean. El volum anual de vendes va arribar als 670,000.00 unitats, convertint-se en el fabricant més gran d’aspiradors de la Xina. La companyia va començar a utilitzar el nom anglès "Kingclean" amb la implicació que la nostra visió és ser el líder en la indústria de la neteja domèstica.

1997
1997

Kingclean ha desenvolupat el primer motor d'alta velocitat de la Xina amb més de 30,000.00 RPM de 1200W amb alt rendiment, baix cost i llarga vida útil.

2011
2011

Kingclean va desenvolupar amb èxit un broquet turbo amb funció d’escombrat i dues aspiradores T3 i T5 que poden netejar terres durs per al mercat nacional. Aquesta va ser la primera innovació del món que va fer que la marca LEXY excel·lís i va augmentar el rànquing fins a ser el número 2 amb una quota de mercat del 5% a més del 15% en dos anys.

2014
2014

Kingclean (KCL) va desenvolupar amb èxit el primer aspirador d’alta potència d’aspiració amb motor BLDC de 80,000 RPM i bateria de liti a la Xina. I el desenvolupament i l’aplicació del motor sense escombretes d’alta velocitat de 80,000 rpm van guanyar el segon premi “Progressos tecnològics electrodomèstics de la Xina”.

2015
2015

Kingclean va desenvolupar amb èxit "l'aspirador sense fil Magic M8 amb motor super digital i potència de succió". Aquesta sèrie difereix totalment de l’aspiradora tradicional i té un significat d’època. Amb caràcters còmodes, funcionals i súper potents. Les actuacions de M8 assoleixen un nivell avançat mundial amb 18 patents. Al maig de 2015, KCL va cotitzar amb èxit a la Borsa de Xangai. (codi d’estoc: 603355)

2017
2017

El primer ventilador intel·ligent de climatització, dissenyat per proporcionar un ajust suau, silenciós i intel·ligent del vent natural gràcies a la innovadora tecnologia de motor variable de 7 fulles i sense escombretes, va rebre amb orgull el guardó de productes d’aplicació de l’associació electrodomèstica de la Xina.

2018
2018

Al març de 2018, el M95 va rebre el premi de productes d’aplicació de l’associació d’electrodomèstics de la Xina. Mentrestant, va néixer la nova marca de la marca elèctrica de llac JIMMY Iakshmi, que va afegir un color brillant al rejoveniment de la indústria de les aspiradores. Ara, els productes JIMMY es venen a tot el món amb una gran reputació.